Workshop WordPress in één dag

Geschreven door: Maringa

28 jan, 2014

0

Ben je net je bedrijf aan het starten of wil je je website eens onder handen nemen maar je weet niet hoe?
Meld je dan nu aan voor de Workshop WordPress in één dag.

 

Programma workshop

Workshop je eigen WordPress website in één dag

je eigen website? volg de workshop!


Tijdens deze 1daagse workshop komen de volgende onderdelen aan bod:

 • Wat is WordPress?
 • Hoe installeer je WordPress
 • Welk theme kies ik voor mijn website?
 • Hoe deel ik mijn WordPress website in?
 • Wat is het verschil tussen pagina’s en berichten?
 • Hoe maak ik pagina’s en berichten aan?
 • Wat zijn categorieën en waarom zou ik deze gebruiken?
 • Hoe plaats ik foto’s of filmpjes op mijn website?
 • Hoe gebruik ik plugins en widgets en wat zijn dit?
 • Hoe maak ik een contactformulier?
 • Hoe zorg ik dat mijn website gevonden wordt (SEO)?

In één dag bouw je tijdens deze WordPress workshop jouw eigen website met WordPress.

Voor wie?

Deze workshop is geschikt voor mensen die nog nooit van WordPress hebben gehoord, maar ook voor diegenen die al een WordPress website hebben die door iemand anders is gebouwd en daar zelf meer mee willen doen. We beginnen echt bij de basis en gaan stap voor stap de website opbouwen.
workshop beginner

workshop gemiddeld gebruiker

Resultaat

Aan het eind van deze dag heb je een mooie website en weet je hoe je berichten en pagina’s aanmaakt. Je weet hoe je de website beter vindbaar kunt maken in zoekmachines. Je kunt zonder problemen het menu van je website en eventuele submenu’s aanpassen.

Extra’s

Natuurlijk is de lunch verzorgd tijdens deze dag, op een lege maag kunnen we immers niet werken.
Na de workshop ontvang je een link naar een Evernote notitie met alles wat we in de workshop behandelt hebben, zodat je dit op je gemak nog eens door kunt lezen. Deze notitie is een ideaal naslagwerk voor jouw website!

Data, prijs en aanmelden

Data

Kijk voor de komende workshops in de agenda.

Kosten

Voor deze workshop, die een hele dag duurt, betaal je €199,- incl BTW.
Hiervoor krijg je niet alleen de workshop maar ook een heerlijke lunch en een digitaal naslagwerk.

en een bonus…

Neem iemand mee naar deze workshop met 50% korting!

Aanmelden

Schuif jij aan bij de volgende WordPress Workshop?
(inloop vanaf half 10, 10 uur starten we. Rond half 5 is de dag ten einde)
Ik meld me nu aan!

0 reacties